Setmana santa de Pioners i Caravel·les

5 dies plens de cures!

Després del gran èxit que va comportar la setmana del cigró a nivell grupal, tan joves com caps tenien moltíssimes expectatives d’aquesta setmana santa. Durant els últims caus es notava que la branca tornava a necessitar uns dies de desconnexió i alhora connexió i cura amb els companys i companyes.

És per això que només començar la sortida vam realitzar una dinàmica de resolució de conflictes per així crear un ambient càlid on els joves van proposar fer un espai per relaxar-se i tenir cura els uns dels altres.

 

 

Aquesta setmana santa hem marxat 5 dies, els quals 3 vam fer ruta i els altres 2 vam fer campament estàtic, en total vam caminar més de 30 km des de Riudaura fins a Campdevànol.

Durant la ruta ens anàvem cuidant però també caminàvem, caminàvem molt, tant que algú podria pensar que en algun moment ens vam perdre un xic, però no, només estàvem explorant el terreny i nous camins 😉            Però aquesta no és l’anècdota d’aquesta setmana santa sinó que…

 

Heu escoltat allò que diuen: que quan estàs de campaments el temps para?, que es queda en pausa? Doncs que li diguin als pics que no sabem com ho feien però per norma general no començaven a dinar fins passat les 17:00 de la tarda, sort de les llaminadures i dolços que feien de vermut…

Podríem dir que aquests cinc dies han estat plens de cohesió, convivència i cures!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

+ 43 = 47