LliD participem al concurs de clipmetratges de Mans Unides

Mans Unides organitza cada any un concurs de clipmetratges a tota Espanya amb l’objectiu de fer-nos reflexionar sobre diferents temes. Aquest any, el concurs s’ha centrat en la petjada ecològica sota el lema de “Y tú, ¿qué huella dejas?”

Si les nostres petjades són el camí, quin camí estem recorrent?

El nostre model de desenvolupament s’estén a nivell global i es recolza en un sistema de producció intensiu. Això genera un estil de vida i consum que deixa petjades mediambientals i humanes molt negatives, especialment sobre les persones i els pobles més pobres del planeta. 

El concurs ha consistit en gravar un vídeo de 1 minut que mostri la relació del nostre estil de vida amb el deteriorament del medi ambient.

Els Llops i Daines hem volgut mostrar aquesta situació centrant-nos en la brossa que generem i que podem evitar. Per fer-ho, hem gravat diferents escenes on ens anem passant una “pilota” de brossa que va creixent a mesura que cadascú li va afegint alguna cosa. Sota el lema de “No et passis la pilota, fes el canvi” després vam gravar escenes on es veia com els nens i nenes apostaven per mesures menys contaminants (cantimplores en comptes d’envasos, bosses de roba en comptes de plàstic, etc.).

Aquí us deixem el nostre vídeo! Recordeu que podeu VOTAR el nostre clipmetratge entrant a la pàgina de Mans Unides i a través del vostre compte de Facebook!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *