Castors i Llúdrigues fan la primera sortida del curs des de casa

castors-llúdrigues-primera-sortida
Mira el vídeo de la primera sortida de Castors i Llúdrigues a sota de la publicació.

Castors i les Llúdrigues vam fer la nostra primera sortida del curs aquest cap de setmana passat. Gràcies a en Flix, el follet màgic del Cau i a les nostres famílies ens van anar arribant instruccions a casa de què haviem de fer.

Ens va ensenyar que els escoltes i les guies es desperten sempre fent un Bon Dia i que abans de menjar, s’ha de beneir per esperar que tothom tingui el mejar al plat. També hem vist que Malgrat està ple dels colors del Cau i em pogut muntar-nos tendes d’allò més xules per passar-hi la nit.

Ha sigut una excursió diferent, on no hem pogut veure els nostres Caps, però gràcies en Flix, vam poder escoltar les seves veus just abans d’anar a dormir, mentre ens explicaven el conte de Bona Nit. Amb tot el que hem fet, hem editat un vídeo per recordar aquesta sortida tan especial.

Estem súper impacients per poder fer la següent excursió, però aquest cop tots i totes juntes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *