RiNGs organitzem una RINGADA!

Més de 150 persones participen en el nostre projecte!

Aquest any, la branca de Ràngers i Noies Guia van decidir que el seu projecte seria organitzar una Ringada a Malgrat el cap de setmana 1 i 2 de juny. La trobada va reunir RiNGs de 7 caus de la demarcació de Girona, sumant un total de més de 150 persones entre caps i infants.

Al matí de l’1 de juny vam rebre els caus que anaven arribant al Parc Francesc Macià i els vam donar la samarreta de la Ringada. Després vam fer jocs de coneixença per grups fins l’hora de dinar, on també vam poder compartir l’estona amb els altres agrupaments per conèixer-nos millor.

A la tarda vam fer una gimcana per tot Malgrat per ensenyar-los el nostre poble. A més, moltes de les proves estaven fetes per descobrir algunes de les seves entitats, activitats o història locals.

A la nit, vam gaudir d’un espectacle amb la colla de Diables així com també amb animació musical amb el Sr. Paella. Després vam posar música i vam ballar durant molta estona!

El diumenge al matí vam dur a terme un Clean Up a la Platja de la Conca de Malgrat. Més tard vam tenir una estona per estar a la platja i banyar-nos fins l’hora de dinar.

Gràcies a Mamuts i a les famílies que van col·laborar amb el dinar, perquè vam poder gaudir d’un menjar exquisit amb possibilitat de repetir les vegades que volguéssim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *