Celebrem un Pas de Branca diferent i, com sempre, emotiu

L’AEiG Sant Nicolau hem celebrat l’inici de curs aquest cap de setmana amb un Pas de Branca que és, potser,  el més estrany que recordarem, però alhora no deixarà de ser emotiu i  un motiu d’alegria.

Les branques ens vam reunir diumenge al matí per fer l’últim cau, estona durant la qual infants i joves que pujaven de branca van poder pensar sobre el seu pas per aquesta. Mentrestant, la resta que es quedava a la branca, va poder preparar algun detall per ser llegit o ensenyat a les companyes i companys que realitzaven el pas.

A les 11:30 h ens vam dirigit tot l’agrupament cap a la part alta del Parc del Castell per dur a terme la cerimonia del Pas, que tot i ser diferent, l’essència seguia sent la mateixa. Enguany, les families no podien ser presents en aquesta diada. 

Us deixem un petit recull de fotografies per recordar aquest dia (feu click aquí).

Donem per iniciat el nou curs 2020-2021!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *