Pioners i Caravel·les fan història!

Pioners i Caravel·les van fer la setmana del Cigró el passat mes de Febrer

Durant molts anys, diferents branques havien proposat fer-la, però mai s’ha acabat realitzant. Amb tot això, caps de PiCs es van posar de valent per fer realitat aquesta proposta.

En què consisteix la setmana del cigró?

Es tracta de fer vida i conviure durant tota una setmana al cau amb companys i companyes de branca. Això significa que comparteixen diversos espais després de l’institut i activitats extraescolars.

Per fer tot això possible, els i les caps van plantejar un horari per organitzar els àpats, amb el seu corresponent menú, dinàmiques, activitats, hores d’estudi, d’higiene i de dormir.

Aquesta setmana ha estat crucial per Pioners i Caravel·les, ja que ha acabat influenciant en la posterior dinàmica del grup. Han reforçat la cohesió i sentiment d’equip de la branca. A més a més, també s’ha potenciat l’autonomia individual, pel fet d’estar una setmana en un ambient fora del familiar. També s’han treballat les habilitats per conviure i compartir moltes hores amb els companys i companyes, en espais com són les hores d’estudi, anar a fer la compra o tenir debats i tertúlies.

Cal destacar que aquesta setmana també ha estat molt important, ja que la branca ha escollit quin projecte vol realitzar enguany (més endavant us ho explicarem).

L’experiència ha servit tant a joves com a caps per conèixer les motivacions del grup i sobretot continuar amb un bon funcionament i una millor cohesió de branca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *