Les primeres nits fora de Castors i Llúdrigues!

La branca de Castors i Llúdrigues ha començat a tope aquest nou curs!


Com ja vam avançar en publicacions anteriors, Castors i Llúdrigues vam dedicar els primers caus a fer jocs de presentació i coneixença per tal d’agafar confiança amb els companys, companyes i caps amb qui viuríem aquest curs. A partir d’aquí, hem anat per feina!

 
Seguidament, vam fer una descoberta del nostre poblemitjançant una gimcana que van preparar les caps. La gimcana ens va portar per diferents espais importants de Malgrat de Mar com la plaça de Ca l’Arnau, la plaça de l’Església, les Peixateries Velles, a l’Arxiu Municipal, a Can Campassol, entre altres indrets locals. Ens ho vam passar d’allò més bé!



Com hem dit abans, tant els caps com els infants estem amb les piles ben carregades, perquè ja hem fet diversos caus de tot el dia i dues sortides fora del cau! Amb aquest ritme segur que ens acostumarem a dormir fora aviat, i ens serà molt fàcil fer les nits de la sortida de Nadal amb tot l’Agrupament!


En un dels caus de tot el dia, vam pujar el Turó d’en Serra, i quina sorpresa! La Vertet, una ex-escolta amb qui fa uns mesos ens comuniquem amb cartes, ens va comentar que potser podríem trobar peces d’una màquina del temps. Així doncs, vam posar en marxa els nostres grans dots de recerca per buscar les peces, i finalment en vam trobar unes quantes.




La primera sortida vam fer nit al nostre cau. Ens vam aixecar aviat, per aprofitar bé el dia, i per fer front al gran dia que ens esperava, vam fer una mica d’aeròbic per despertar-nos i després vam fer uns quants jocs que havien preparat els caps.

La segona sortida ens vam atrevir més, i vam passar dues nits a una Masia a Tordera. Vam aprofitar al màxim aquests dies vivint moltes experiències: vam anar d’excursió al riu Tordera, on part de la branca es va atrevir a posar els peus al riu; vam formar els escamots (que són els petits grups de treball que fem a Castors i Llúdrigues), i ves per on, també vam aprofitar l’estona per jugar, cantar, corre, pintar i passar-ho molt bé!


Us deixem un petit recull de les fotografies d’aquest primer trimestre! Esperem que el proper trimestre puguem passar-ho tan bé com aquest, o més!









Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *