Sortida inversemblantment èpica de Nadal 2K18

~~~~~~~~~~~~~~TOP SECRET~~~~~~~~~~~~~

Com ja sabeu els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre l’AEiG Sant Nicolau fa la seva sortida anual de Nadal. Enguany, escoltes i guies s’hauran de dirigir al punt de reunió PGC (Plaça Germana Campos) per anar rumb cap a les coordenades 273 SMAGROOLGL, on es durà a terme l’assemblea secreta 2K18.

L’Agència Z (AZ), organitzadora de l’esdeveniment d’estricta confidencialitat, només ha permès filtrar que infants i joves que hagin rebut la convocatòria hauran de portar una disfressa d’un personatge de la seva sèrie o pel·lícula preferida. AZ ha deixat clar que la resta és secret d’Estat. El blog causantnicolau ha estat un dels únic mitjans que ha tingu accés a aquesta informació.

L’organització ja ha proporcionat per via adreça electrònica una llista d’objectes que poden ser claus per la supervivència de les persones convocades per aquests dies. Si hi ha cap infant o jove que no ha rebut la crida haurà de fer arribar la petició a la seu AZ perquè li tornin a enviar. El motiu de la trobada roman ocult per la resta de la societat.

En cas que les jornades es completin amb èxit, escoltes i guies de l’AEiG Sant Nicolau tornaran a casa el dia 30 de desembre a la tarda al punt de trobada PGM.

Només ens queda desitjar molta sort i assertivitat a les persones convocades, les necessitareu.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

+ 38 = 41