Que és el CAXI i com hi participarà el nostre Agrupament?

Benvolgudes Famílies,
Com sabreu, el nostre agrupament pertany a la Demarcació de Girona, i ens agrada molt participar en trobades en les que puguem conèixer altres escoltes i guies d’altres caus. L’any passat es va celebrar “L’Objectiu” que va aplegar tots els caus de la demarcació a La Bisbal, i va ser tot un èxit.
Dins de la Demarcació hi ha força equips de treball, formats per caps de diferents agrupaments. D’aquests equips, el que es dedica a vetllar per la sostenibilitat i el medi ambient al nostre territori s’anomena Ambienta’t (en el qual hi treballen dos caps del nostre agrupament, en Quim i l’Enric), i aquest curs ha estat treballant per poder dissenyar una ruta a peu que uneixi tots els agrupaments de la Demarcació de Girona, l’anomenat “Camí Xirucaire” (CAXI)
Per inaugurar aquest camí s’ha organitzat una excursió d’entre 2 i 3 dies (en funció de la branca) que consisteix en caminar per diferents punts del CAXI per trobar-nos tots  a Girona i celebrar-ho. Les dates seran el 10-11-12 d’Abril. Després de Setmana Santa.

Castors i Llúdrigues: Començaran l’excursió el dissabte 11 a la tarda a Fornells, i diumenge caminaran fins a Girona (6km)
Llops i Daines i Rangers i Noies Guia: Començaran l’excursió el dissabte 11 al matí des de la Cellera de Ter, faran nit a Salt i l’endemà seguiran caminant fins a Girona (22km en total)
Pioners i Caravel·les i TRUC: Començaran l’excursió el divendres 10 a la nit des de Palafrugell, passaran la primera nit a la Bisbal i la segona a fornells per arribar diumenge a Girona juntament amb els CiLL. (51km en total)

Necessitem que el més aviat possible envieu un correu a les adreces electròniques de la branca dels vostres fills/es  confirmant l’assistència a aquesta trobada, ja que requereix molta organització de l’equip promotor i hem de ser el més precisos possibles.
Us adjuntem el vídeo de la trobada i el link a la pàgina de Facebook d’Ambienta’t

Abans d’aquesta excursió, però, cada branca farà els campaments de Setmana Santa; Castors i llúdrigues, Llops i daines i Rangers i Noies guies marxaran 3 dies a diferents llocs, i Pioners i Caravel·les i TRUC en marxaran 5. Rebreu més informació en breu.

Moltes gràcies. Seguim fent Escoltisme i Guiatge
Att; Equip de Caps

Seguiu-nos a través d’internet:
Twitter: @AEiGsantnicolau
Facebook: AEiG Sant Nicolau
Blog: www.causantnicolau.blogspot.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *