Nadal a la Garrotxa!

Aquestes vacances de Nadal, com ja és tradició, tot l’Agrupament hem anat junts quatre dies a una casa de colònies. Enguany l’escollida ha estat El Rourell, situada a la Garrotxa, just als peus del Puigsacalm. 

L’Agrupament Sant Nicolau al complet!

Durant aquests quatre dies totes les branques ens hem estat preparant per ser bons i bones crítiques de cinema gràcies a tallers, jocs i consells de la propietària i el secretari de l’Akadèmia, l’agència que ens “havia contractat” per valorar el seu nou tràiler. Durant els tres primers dies vam estar fent activitats relacionades amb el guió, la il·luminació, el vestuari, els orígens i la història del cinema; i també vam aprendre a pensar més enllà de les imatges, ja que sovint mostren problemàtiques com ara el racisme, el masclisme o la contaminació.

Castors i Llúdrigues aprenent sobre la història del cinema

La branca de Castors i Llúdrigues es van apropar més a la història del cinema amb un curt sobre el tema i a partir d’aquesta informació van crear una línia del temps amb alguns dels fets claus del cinema. Relacionat amb aquest tema, els Ràngers i Noies Guia van treballar l’accessibilitat per a persones amb algun tipus de diversitat dins el cinema.

RiNGs en ruta al Puigsacalm

A part del cinema, també vam poder treballar altres aspectes importants, com l’autocrítica i la valoració del grup, com va fer la branca de Pioners i Caravel·les. A més, es van tornar especialistes en efectes especials artesanals!

Pioners i Caravel·les compartint moments de cohesió

El tercer dia cada unitat va marxar a fer una petita excursió o ruta pels voltants de la Garrotxa. Els Llops i Dianes van anar de ruta a descobrir la riera i els gorgs de Joanetes i, com era d’esperar, més d’un va acabar amb les xiruques ben xopes.

Llops i Daines gaudint als gorgs

Tornant de la caminada va tocar l’esperada i desitjada dutxa. Després, vam donar pas a la tradicional vetllada, on els infants i joves van poder gaudir d’un dels millors tràilers de la història protagonitzat per actors d’allò més professionals. Finalment, cada branca va fer una mostra del seu gran talent artístic i en acabar va tenir lloc el ressopó. Això es va notar molt en els Trucs, que durant aquests dies van fer activitats de cohesió i d’autogestió, tant és així que la seva vetllada va ser IMPRESSIONANT i tots anaven a la una!

TRUC presentant la seva vetllada

L’endemà va tocar fer la motxilla i netejar l’espai per deixar-lo millor del que el vam trobar. Un any més la sortida de Nadal ha estat superada i hem acabat l’any de la millor manera possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *