Llops i Daines passem una nit al cau

El cap de setmana de l’1 i 2 de febrer, la branca de Llops i Daines ens vam quedar a dormir al cau i vam encarar la sortida a escollir un projecte per aquest curs. Vam començar el dissabte amb energia, pujant al Turó d’en Serra per aconseguir la famosa recepta del Restauranti Il Grande Cigronetti que havia amagat el nostre gran xef, i que ens serviria per fer el sopar.

Un cop vam tenir clares les fases del projecte, ja a dalt del Turó vam fer una cursa de relleus per classificar i distingir els projectes dels extrajobs que havíem pensat. També vam dedicar temps a buscar la gran recepta, amb la qual vam descobrir que ens tocaria fer pasta per sopar. A més, alguns ens vam dur algun ensurt a causa d’una picada d’abella, que més tard vam descobrir que era un simulacre i que ens va servir per aprendre a actuar davant d’aquests casos.

Vam dinar al Parc Francesc Macià, on també vam dur a terme diferents jocs i activitats, a partir de les quals vam acabar escollint projecte. Quan vam tornar al cau, ens vam posar en el paper d’uns autèntics cuiners i vam fer pasta amb les nostres pròpies mans! El més divertit va ser quan ho passàvem per la màquina i sortien les tallarines!

Com a homenatge al nostre restaurant Il Grande Cigronetti, com a la nit vam jugar al joc del “piccolo cigronetti” (una versió del macarró però amb cigrons).

Diumenge al matí, tan bon punt aixecar-nos vam baixar a la platja a netejar la zona, que havia quedat plena de troncs i deixalles degut a l’impacte ocasionat pel temporal Glòria.

Aquí us deixem un petit vídeo sobre aquesta neteja!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *