La gimcana ‘La Malgratenca’ torna el 14 d’agost

La gimcana vespertina més esperada del poble celebra la seva 9a edició

L’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau hem preparat com cada any la gimcana nocturna La Malgratenca, enguany en la seva novena edició. La gimcana se celebrarà el proper dimecres 14 d’agost a les 20:00 h a la Plaça de l’Església, en el marc de la Festa Major de Sant Roc. L’activitat, organitzada conjuntament amb l’Ajuntament, està destinada a majors de 15 anys i tindrà premis per als tres primers grups que es classifiquin.

Els grups participants escoltant les consignes a la primera gimcana ‘La Malgratenca’. Joventut Activa

Inscripció prèvia a lamalgratenca@gmail.com

Si voleu participar en aquesta gran trobada, cal que feu la inscripció prèvia. Envieu un correu a lamalgratenca@gmail.com i us enviarem els formularis i les pistes necessàries per gaudir de l’activitat. Teniu temps fins al 12 d’agost, però afanyeu-vos per no perdre la plaça! Us hi esperem!

Visiteu el nostre instagram La Malgratenca, on anirem penjant algunes novetats! També podeu seguir el facebook de l’Agrupament per assabentar-vos de tot el que fem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

− 2 = 5