L’Objectiu – Trobada de la Demarcació de Girona.


Que és L’objectiu?
L’Objectiu és una trobada de tots els escoltes i guiesdels 25 agrupaments de la demarcació de Girona, en la qual es troba també l’AEiG Sant Nicolau. Es realitzarà el cap de setmana del 5 i 6 d’abril a la Bisbal d’Empordà.

Des de l’equip motor de la trobada s’ha treballat molt per detallar i preparar tot un seguit d’activitats i tallers per a cada branca, i enviaran un autobús que vindrà a recollir-nos per Malgrat de Mar. Tot pel preu de 17€

Els Caps pensem que és una molt bona oportunitat pels infants i joves de tots els caus de conèixer a altres escoltes i guies de caus veïns i de viure una experiència única que de ben segur recordaran!!

Tot i que la trobada és durà a terme el més d’abril cal fer les inscripcions durant aquest més, per aquest motiu us demanem que ens feu saber si els vostres fills/es vindran a la sortida, com a molt tard el divendres 28 de Febrer, enviant un correu al correu de l’agrupament: [email protected]

Paral·lelament cal realitzar el pagament (17€) al nº de compte de l’agrupament amb el concepte [objectiu (Nom de l’escolta)] i entregar el justificant als caps de branca com a molt tard el 22 de Març.
PD: Més endavant detallarem l’hora de sortida i d’arribada
Més informació al seu portal web: www.lobjectiu.cat On hi trobareu detallades les activitats

Seguiu-nos a Twitter: @AEiGSantNicolau

Att; Els Caps

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *