2015 – 2016

13 de febrer 2016

El Cau del disasabte passat.

Aquest dissabte els Llops i Daines, vem celebrar Sant Vikinguí, la festa més important dels Vikings!!!

Al arribar, els caps, ens van dir que havíem de preparar un temple, utilitzant tot el material que volguessim. Un cop acabat, ens van explicar, que fariem: anar a una sala, i mirar unes fotosque estaven penjades, i després, fer un dibuix, per expressar el que havíem vist. Vam entrar un per un i, mentrestant, vam estar al nostre “temple”.

Quan tothom va acabar, vem decidir, quins serien els objectiusd’aquest curs.

S’habia de fer, fent passes endevant si ens agradava la proposta, i fer passes enradera, si no ens agradaven.

Així, va acabar el nostre dia de Sant Vikinguí!!!!

Marc i Laia ( Llop i daina)

30 de gener 2016

Com a resum d’aquest cap de setmana, compartim el text que vam enviar a un llop que no va poder venir i ens va preguntar com havia anat:

“Hoooola Marc!

Primer de tot dir-te que ens ha fet una il·lusió enorme que t’interessis per com ha anat el dia! Això sí que és compromís!!

Doncs vinga, t’expliquem!

  • Hem quedat tots els llops i daines a l’Escorxador i hem caminat fins a la Torre de Solsona tots juntets! Allà ens hem dividit en 3 grups de 6 que han anat sols fent el camí cap a Bellestar. Durant el camí, s’han anat trobant proves que havíen de fer abans de continuar amb la seva ruta. N’hi havia de tot tipus! Des de reflexionar si consumim massa a casa i de què fem amb els residus que produïm a fer una obra de teatre o jugar a mataconills
  • Un cop arribats estàvem tots molt cansats i algunes panxes començaven a fer soroll així que ens posat ràpidament a dinar! Mentre dinàvem hem repassat la cançó de SOM PIRINEUS de campaments de l’any passat (Te’n recordes? Era guai, eh! ) i hem après a ballar la polca d’ours, ja que el Martí.C portava la flauta i ens l’ha tocat!
  • Havent dinat hem tingut una estona de joc lliure on cadascú ha fet allò que més li venia de gust: fer cabanyes, jugar a pilota o fins i tot fer la migdiada
  • Més tard hem anat tots junts a fer un tomb pels voltants de l’abocador.. Hi heu estat mai?? De veritat que impressiona eh! Si teniu curiositat, podeu buscar imatges amb la Laia al Google. Com que com a branca ens ha impactat molt, hem decidit que voliemdedicar una part del que queda de curs a fer un projecte per convèncer a la gent de que és importantíssim reciclar. Han sortit idees molt xules: fer cartells, fer uns petits reportatges.. Us proposem, si en teniu ganes, que amb la Laia us animeu a pensar-hi aquesta setmana i que si teniu qualsevol idea ens la feu arribar al proper Cau!.
  • I rees més, hem tornat tots juntets cap a Castellciutat i fins aquí el dia d’avui!

Ens veiem d’aquí dos dissabtes!

Sempre a punt!

Els vostres caps, amb molt d’amor! “

16 de gener 2016

Els llops i daines ja fa dies que estem en moviment tot i que no hem sortit gaire per aquí al blog.

Un dia de cop va aparèixer al CAU un Víking que en lloc de conquerir-nos es proposava crear el nostre poblat víking.

Per suposat vam acceptar i ara ja som tots uns víkings de cap a peus. De moment hem establert les nostres normes de convivència i hem descobert altres terres com Solsona.

Aquest dissabte hem programat el nostre calendari i també hem fet unes banyes vikingues per penjar-les al coll i fer-les sonar. A més hem descobert l’alfabet de les RUNES vikingues!

 

Ah, i molt important, comencem a tenir el nostre primer bestiar, que esperem que augmenti a poc a poc.

 

 

 

 

 

 

 

 

14 novembre 2015

Els caps ens han posat a prova. Volien saber si realment coneixem els nostres companys i companyes i els nostres caps. Per això hem participat en un concurs de preguntes amomenat “Qui ens coneix millor?” però per fer-ho ens hem desplaçat al magnific plató del parc del Segre.

Plats preferits, esports, noms del gros, número de peu, últim llibre llegit i més i més preguntes

A part també hem hagut de competir en grup i preparar uns anuncis per la mitja part. Quins anuncis!
L’equip guanyador s’ha endut un màgnific cor simbòlic de l’amistat, un premi fet pels nostres estimats pioners

Ara que ja ho sabem quasi tot dels llops i daines ens veiem el pròxim dissabte!
AUUU!
         

EDITA