PAS DE BRANCA A LLES! (22-23 d’octubre)

EEEPPP!!
Aquest cap de setmana hem tingut un SÚPER PAS DE BRANCA!!!

Vam arribar a LLes (a la Cerdanya) dissabte al matí i cada branca va marxar d’excursió. Bé, els Ràngers i les Noies Guia van fer-ho al revés i no van començar la caminada a Lles, sinó que van acabar-la allà. Vam aprofitar per coneixer-nos una mica més i fer alguna que altra activitat mentre caminàvem; i no ens vam oblidar de menjar eh?

A la tarda, un cop vam estar totes les branques juntes, vam fer una gimcana amb diferents proves, on no hi van faltar bales de palla (aprofitant que estàvem al camp), una corda per fer equilibris, sabó i aigua per patinar…

A l’hora de sopar, els súper intendents ens havien preparat uns macarrons boníssims! Després cada branca va fer la seva activitat de nit i vam anar a domir (uns més tard que els altres…).

Diumenge al matí vam esmorzar i després d’endreçar cadascú les seves coses ens hem organitzat per brigades per netejar el local i els voltants i deixar-ho tot com ho havíem trobat. A les 11 van arribar els pares i vam fer la cerimònia del PDB, on els nous membres del Cau i aquells que passaven de branca van ser rebuts pels seus companys. Finalment, va arribar l’hora de tastar els menús que havien portat els PiMS i acomiadar-nos fins a la pròxima trobada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

21 + = 23