CAUstanyada

Tot i que ja fa unes setmanes que hem engegat el nou curs del CAU, no hem tingut temps fins ara de publicar res en aquest súper blog. Però no hem pogut esperar més, i és que l’ocasió s’ho mereix, perquè aquest cap de setmana hem celebrat… LA CAUSTANYADA! 

Els caps, que són uns despistats, ens han dit que havien perdut el llibre màgic de la CAUstanyada i no teníem cap guia per organitzar la festa… Per sort, ens hem sabut organitzar bé com a agrupament i ens hem dividit les tasques per branques perquè tot sortís rodó! Hem fet  cartells, panellets, castanyes, moniatos (al foc i com a xips eh?)… però també hem tingut temps d’escoltar contes, ballar i jugar fins que ja no hem pogut més!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

+ 88 = 89