Informació

Contacte
Si tens qualsevol dubte o pregunta no dubtis a contactar-nos a través del nostre correu electrònic; et respondrem el més aviat possible! Aquí el tens: cau.laseu@gmail.com  

 

També ens pots trobar a les xarxes socials:

facebook: Agrupament Escolta Urgellenc

twitter : AEiG Urgellenc

Qui som?

L’Agrupament Escolta i Guia Urgellenc és un agrupament escolta de La Seu d’Urgell que reneix després d’anys d’inactivitat escolta a la ciutat i que forma part de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

Com a agrupament escolta, som una entitat d’educació en el lleure sense ànim de lucre que ofereix als nens, nenes i joves l’aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode escolta i guia. Aquest mètode educatiu pretén que cadascú esdevingui protagonista del seu propi creixement i de les accions que treballa en equip, amb la finalitat de formar-se com a persones solidàries i compromeses amb la societat.

L’agrupament escolta s’organitza en cinc unitats:

Castors i Llúdrigues (cills.cau.laseu@gmail.com)

La branca de Castors i Llúdrigues és la dels infants que tenen entre 6 i 8 anys i el color de la seva camisa és el taronja. Els caps d’aquest any són l’Agnès, el Roger Azorín i la Clara.

Llops i Daines (llids.cau.laseu@gmail.com)

La branca de Llops i Daines comprèn les edats de 8 a 11 anys i la seva camisa és la groga. Els caps encarregats d’aquesta unitat són la Urgell, la Mireia i la Núria Llobet.

Ràngers i Noies Guia (rings.cau.laseu@gmail.com)

La branca de Ràngers i Noies Guia agrupa els nois i noies de 12 a 14 anys i el color de la seva camisa és el blau. Els seus caps són la Júlia, el Guillem, l’Oriol i la Núria Ritort.

Pioners i Caravel·les (pics.cau.laseu@gmail.com)

La branca de Pioners i Caravel·les és la dels joves de 15 a 17 anys i el seu color és el vermell. Els caps d’aquest any són la Lurdes, l’Ariadna i el Roger Ritort.

TRUCs (trucs.cau.laseu@gmail.com)

La branca de TRUCs és la dels més grans, aquells que ja tenen entre 17 i 19 anys. El color de la seva camisa és el verd i els seus animadors són la Montse, l’Alba i el Carlos.

On som?

Des del curs passat, el nostre local el trobareu al costat dels Bombers, a l’antic edifici de la Creu Roja: