2016 – 2017

18 de febrer

Aquest dissabte ha estat un cau ben especial!Hem pogut compartir el bon dia amb els llops i daines de l’agrupament i hem jugat a un joc que es deia el Capo on tots plegats havíem de protegir el nostre capo.

Després els castors i llúdrigues hem anat a un lloc tranquil per poder esmorzar i poder estar ben atents pel que ens esperava. Allà els nostres caps ens han presentat el Martí, un nen ben curiós que volia saber de què estava fet tot el que ens rodejava! Al final del conte que ens han explicat hem après que hi ha quatre elements: el foc, la terra, l’aire i l’aigua i que junts formen totes les coses. Cada cop estem més a punt per poder anar a la Jamborinada i la veritat és que ja en tenim ganes!!!!!

Ah! I abans d’acabar el cau, amb els pios i els llops, hem gravat un vídeo per dir com era el nostre agrupament i enviar-lo a la Jamborinada!

SEMPRE A PUNT!

4 de febrer

Avui els Castors ens hem trobat tots al local una altra vegada! Després de jugar i passar-ho molt bé hem començat a preparar aquesta gran trobada que serà la Jamborinada amb una activitat molt especial, i que ens ha fet reflexionar sobre el nostre agrupament. Cadascú ha aportat un adjectiu a la frase: “EL MEU AGRUPAMENT és —- “.

Després hem marxat d’excursió cap al camí del riu Segre. Hem jugat amb l’aigua dels bassals, els pals, les pedres, i sobretot hem passat una estona genial tots junts! Ho hem acabat amb un bon esmorzar i després de tornar cap al nostre local ens hem assegut tots junts a prendre una decisió important: volem participar plegats en la creació d’un mural!!!

3 de desembre

Aquest cap de setmana els castors i les llúdrigues ens hem desplaçat i hem anat a Coll de Nargó.

Tot i ser un matí fred, hem estat de molta sort i ens ha sortit el Sol; hem tingut un matí rodó!!

Els caps ens han portat a fer una excursió al voltant d’una muntanya, on diuen quue abans hi havia uns gegants que amb el pas del temps s’han convertit en grans pedres que ara aprofiten els escaladors per escalar. Nosaltres hi hem fet cabanes i hem fet un gran rebost de pals de totes mides. 

Després, com que hem fet una gran caminada, els caps ens han fet una gran recompensa i hem anat a visitar el museu dels dinosaures, on hem pogut tocar i veure fòssils d’un gran dinosaure que es deia “titanosaure”.

Ha estat un gran matí!!! 

SEMPRE A PUNT!! 

              img_3205_opt

img_3232_opt

12 de novembre

Iieeeeeeeeeep!!!!

Avui els castors hem fet el primer cau de branca, fent un augment de castors i llúdrigues!!! Ja en som 15!! 

Després de dir-nos bona tarda entre tots vam crear unes normes de convivència pels dies de CAU. 

Els caps ens han explicat que s’havien trobat un senyor gran al nou local que havia caigut i al caure s’havia fet un cop al cap i no se’n recordava de res!!!

Ens ha demanat ajuda perquè era un senyor que sempre feia receptes i pocions i que vivia a la Guaridaaa! 

Després de buscar molt hem trobat el seu farcell i entre tots els castors l’hem ajudat  a trobar tot el que havia perdut (fins i tot allò que no recordava!). Ens espera una bona feina que farem tots plegats amb moltes ganes!!!!

I de pas hem fet un disseny per decorar el farcell i tornar-li més i més bonic!

Per acabar la tarda hem jugat a un joc amb globus a partir del qual hem pogut saber més coses d’aquest senyor!

SEMPRE APUNT!!! 

Aquí teniu algunes fotos de la nostra tarda:

unnamed-4

unnamed

unnamed-3_opt

unnamed-2_opt