2015 – 2016

13 de febrer 2016

Aquest dissabte ens vam llevar ben d’hora per començar a rodar món!

Els veïns del poble d’Anserall van veure com un Griu daurat sobrevolava el poble, així que vam decidir investigar-ho i informar-nos amb uns antics documents del monestir de Sant Serni que ens explicaven un cas similar molts segles enrere. En aquest, el Griu havia escampat els seus 10 ous d’or per tot arreu per protegir-los d’una bèstia que el perseguia, i un grup de valents els va reunir i va recollir unes plantes especials per a fer-los un niu vora la Torre de Solsona, on l’au s’havia establert.

La història es repetia! Així va ser com Castors i Llúdrigues vam fer el llarg trajecte que ens calia per ajudar aquest ésser.

Vam acabar esgotats!

30 de gener 2016

Aquest cap de setmana em fet un cau una mica diferent!!!

Primer ens vam fer un selfie per enviar-li al Helio i que se’n recordi sempre de nosaltres!

Com que s’acosten els campaments i això és una cosa nova per molt de nosaltres els Caps ens van crear un joc de taula per conèixer millor que és això d’anar de campaments.

Era un joc ple de proves però ens ho vam passar molt bé i ens van venir moltes ganes de que arribin els campaments!!!

A més a més, alguns de nosaltres vam poder guanyar un PRIVILEGque podrem canviar durant tot el curs del Cau i podrem escollir el que nosaltres voldrem!

Al final la primera en acabar el joc va ser la Etna i el pròxim dia que ens tornem a veure li haurem de preparar un gran banquet i ben suculent!!!

Castors i llúdrigues

                                    

16 de gener 2016

Després d’agafar moltes forces durant les vacances de Nadal, els castors i les llúdrigues ens hem posat mans a la feina amb un nou trimestre i moltes ganes de fer coses!

El primer dia de cau de l’any i a sobre amb neeeeeuuuu!!!!!!!!!!!

Aquest dissabte com que volíem entendre millor els nostres caps ens em canviat els papers, i 

per primer cop hem fet de caps!

Després de parlar molt i molt entre tots vam decidir anar a fer un passeig i poder tocar neu i fer una guerra de neu!

Després d’estar una estona fora i de quedar ben xops de la neu i l’aigua del riu i tenir mooolt fred vam decidir anar a l’escorxador i començar a parlar del nostre projecte!

Entre tots vam dir idees i les vam dibuixar i els hi vam explicar a tota la resta que volíem fer, com que ens va costar molt decidir vam deixar pel pròxim dia acabar de parlar-ho!

AAAAH!!! I ens vam adonar que ser cap no es gens fàcil!

CiLL’s!!!



12 de desembre 2015

Després d’un llarg pont per carregar piles els castors i les llúdrigues vam fer un Cau de branca amb tot l’escorxador per nosaltres!

Això va fer que poguéssim fer moltes coses!!!!

Com que ens agrada molt les històries, cada un de nosaltres va escriure una història o llegenda amb un súper dibuix que la representes i després ven assentats o estirats ens vam llegir les històries de cada un per finalment fer-ne una de gegant!

I al final de tot del cau per fer més pinya, vam fer un joc amb els ulls tancats per tenir més confiança els uns als altres, i ens va encantar!

SEMPRE APUNT!



14 de novembre 2015

Aquest dissabte els Castors i les Llúdrigues de l’AEiG Urgellenc vam desvetllar el misteri de Sir Borrell, un cavaller medieval atrapat sota el malefici d’una bruixa!

Després de descobrir un missatge on el cavaller ens demanava que el trobéssim mitjançant uns mapes i l’ajudéssim, vam seguir el rastre de pistes que ens havia deixat per la Seu i vam demostrar el nostre valor superant totes les proves que ens va plantejar.

Entre altres coses vam fer castells, vam fer batalles de fulles, vam atrapar banderes i vam reunir totes les pertinences de Sir Borrell, que la bruixa hava escampat.

Finalment vam aconseguir alliberar el seu esperit, que, agraït, ens va deixar un últim escrit.

Qui sap si ens tornarem a trobar…