2015 – 2016

30 de gener 2016


Un cap de setmana d’experiències, que va començar amb un raid de Castellar fins a Torà de Tost, on vam fer nit. Aquesta petita estada ha fet grans vincles i ha unit molt el grup; en definitiva, un cap de setmana genial, que de ben segur que recordarem per molt temps!!!!!!!!!!!!

        





15 de gener 2016

Començar a planificar… Començar a pensar cap a on volem anar… Ser conscients del que volem i del que no.. Tot bon projecte s’encamina sempre aixi!

Dissabte, amb el fred, la neu i el sol, amb jocs i riures, vam prendre algunes decisions que marcaran tot el que farem a partir d’ara!


28 de novembre 2015

Aquest dissabte vam descobrir el poble d’Aristot, on vam fer una cursa d’orientació que ens va dur als llocs més recòndits d’aquest petit indret. Després que aconseguíssim les fites, es va haver de reconstruir les lleis escolta a partir de retalls, feina fàcil per uns bons escoltes! En resum, un dia rodó!

De fotos no en tenim pas! ara bé, hi escauria aquesta del poble!

14 de novembre 2015

Des de Noves de Segre vèiem Sant Quiri lluny i ben amunt. La pujada va ser dura i, fins i tot, llarga, però els bons moments, la natura i els companys van fer que, un cop a dalt, ens adonéssim que havia sigut un camí divertit i ple d’experiències compartides.

Per això mateix, vam voler deixar-hi un símbol del nostre pas: una llavor que donés vida a un arbre per poder ser sempre presents allà dalt.