Què han fet Castors i Llúdrigues aquest primer quatrimestre?

Ja estem a mitjans de curs! I quantes coses que hem fet els Castors i Llúdrigues!
Al principi no ens coneixíem gaire, però ara es nota que ja hem agafat més confiança els uns amb els altres, cau rere cau ens anem coneixent una mica més. I les excursions ens han servit per viure experiències increïbles junts.
La primera sortideta que vam fer va ser amb els pares a Hortsavinyà, la idea era anar a buscar castanyes, però no em vam trobar gaires, ja se les havien endut casi totes! En canvi, vam recollir fulles seques, pellofes, aglans… i la volteta plegats va ser molt agradable. Després vam fer un mural sobre la tardor amb tot el material que vam recollir.
Un dissabte dels del principi, ens vam trobar tot de pistes repartides per Malgrat i al final vam arribar a un armari empolsegat del cau de truc… allà hi havia la POWELL’S BOX! Una capsa màgica que es veu que havia sigut d’en Baden Powell i que ha viatjat per molts caus d’arreu del món. Aquesta capsa ens acompanya i molts cops ens escriu o ens deixa pistes sobre el que farem. També alguns personatges s’han posat en contacte amb nosaltres a través d’aquesta capsa. Ens agrada molt!
Un altre dia vam anar a fer un taller de cuina amb els avis de la Residència de Tordera on treballa la nostra estimada cap (la Susanna)! Vam fer unes roses amb poma filetejada i pasta de full. Cal dir que les creacions van ser molt originals!
Un cap de setmana també ens vam quedar a dormir al cau per començar-nos a acostumar a dormir fora de casa. Al matí vam fer excursioneta fins a Can Gibert, després de dinar se’ns va posar a ploure molt fort… Sort que algunes famílies ens van poder venir a rescatar! Un cop instal·lats al cau, vam fer jocs variats i ens van fer passar pel túnel de les sensacions. Quin èxit! Ens va servir per formar els escamots, uns grups que ens serveixen per organitzar-nos dia a dia (amb les quotes, a l’hora de planificar excursions, per pensar i fer algunes parts del projecte…)
Quan s’acostava el Nadal, vam començar a aprendre els passos que hem de seguir a l’hora de fer un projecte. També vam anar a buscar el tió i el vam estar cuidant. Que màgic que va ser que ens cagués un petit detall per cada branca i desitjos per cada nen a l’excursió de Nadal!
L’excursió de Nadal va ser increïble, vam fer un munt de coses. Les fades ens van visitar i vam haver d’ajudar-les. Per fer-ho, vam aprendre a reciclar i un dia vam anar a caminar per indrets molt bonics! La foto al pont és d’aquell dia. També vam estar preparant un teatret per la vetllada. Va ser genial!
Ara, després de Nadal, estem capficats amb el projecte… ens agradaria fer alguna cosa pels avis! Ho estem començant a organitzant tot… de seguida que puguem, us informarem de com va!

Ja us hem posat al dia de tot el que hem anat fent. Ens acomiadem de tots vosaltres amb el lema de Castors i Llúdrigues: “Riu amunt!”. Fins ben aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *