Què han estat fent els Llops i les Daines?

Ja portem mig curs i els Llops i Daines us volem explicar el que hem fet fins ara:
Des que vam iniciar el curs hem fet descobertes, hem jugat, hem fet gimcanes, sortides i un munt de coses divertides.
Una de les descobertes que vam fer, ens va fer decidir-nos pel projecte que volem dur a terme aquest curs: volem fer una plantada en algun lloc on hi faci falta i ja ens hem posat en marxa per anar donant forma a aquesta  idea!!
També  hem realitzat una sortida, que tot hi que no ens va fer massa bon temps i vam haver de dormir al cau ens ho vam passar d’allò més bé!

Per Nadal vam anar a una casa de colònies, vam fer un munt de coses divertides; vam conèixer a la “senyora de la llum” que ens ajudarà a portar l’equilibri a la terra; també vam construir una cabana amb elements de la natura, però com era massa petita i no hi cabia gairebé ningú, aleshores vam fer-ne, entre tots, una altra de més gran i va ser molt divertit!!
Un dia vam anar d’excursió i vam caminar molt però, entre tots ens anàvem donant ànims i ens ajudàvem.
Una de les coses que ens encanta quan fem sortides és fer ressopó tots junts!
Per la diada del pensament, vam fer una “súper gincama” amb tot l’agrupament i vam conèixer els periodistes del nou diari “la causa”, bé de fet, els vam ajudar a fer la seva feina i vam aprendre moltes coses. A més, vam celebrar la diada amb un dinar de tot l’agrupament i totes les famílies i el menjar estava boníssim!!!! Va ser un dia molt especial!!

Ara ja ens estem preparant per anar de campaments, per Setmana Santa anirem a passar uns dies a la muntanya, així que hem de pensar amb tot el que necessitem i preparar-nos per l’acampada!
Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *