L´Assemblea de la demarcació


L’escoltisme gironí va celebrar aquest diumenge l’assemblea de la demarcació, a Anglès. Durant el plenari es va fer un repàs de tota la tasca feta el curs passat i es va presentar les línies de treball per al nou curs. L’assemblea aplega els agrupaments de la Demarcació de Girona, que aquest any han incorporat un nou agrupament escolta a Hostalric.

L’escoltisme és un moviment voluntari sense ànim de lucre dedicada a l’educació en el lleure, on infants i joves d’entre 6 i 19 anys viuen l’aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode Escolta i Guia. Es tracta d’una proposta educativa que, a través d’activitats en petits grups, potencia la maduració i el creixement de cada nen i nena, transmetent els valors de la pau, la tolerància, la democràcia, el compromís amb la societat i el respecte a l’entorn. Actualment, MEG és present a més d’un centenar de municipis catalans i compta amb prop de 15.000 membres, amb 2500 caps o monitors. La Demarcació de Girona acull a 22 agrupaments formats per 1300 infants i joves i 400 caps -monitors-.
L’Escoltisme a la Demarcació de Girona aplega les comarques gironines i L’Alt Maresme -distribució geogràfica d’Arenys de Mar fins a La Tordera-.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *