Cim a cegues

Dissabte passat 3 d’octubre la branca de Trucs de l’agrupament escolta Sant Nicolau de Malgrat de Mar va fer una sortida. Els nostres animadors (caps de Truc) es van fer passar per admiradors secrets i ens varen organitzar un sopar romàntic sota la llum de la lluna plena i d’un cel estrellat.
Ens vam trobar a Palafolls a les 20:00, fins al moment era l’única informació que teníem, també que havíem de dur sac de dormir i xiruques per a caminar. Per sorpresa nostra, vam agafar els cotxes i ens van portar fins al peu del Turó de l’Home (Montseny). Allà vam sopar pasta i carn arrebossada acompanyats per la llum d’uns ciris.
Tot seguit, sobre les 23:00h ens vam encaminar cap al cim fascinats per la màgia de la llum de la lluna que ens permetia caminar sense llanternes. Tot cantant, a mig camí ens vam trobar acompanyats per una boira espessa que ens va seguir fins al cim (1706m d’alçada) i un cop allà, vam plantar la tenda enmig d’una forta ventúria i un camp minat de tifes de vaca. Eren les 4 de la matinada quan, morts de fred, ens vam posar el pijama per anar a dormir.
Després d’una curta nit i un fred intens, tres motivats vam anar a buscar els primers rajos de Sol. No vam aconseguir veure directament el Sol perquè un enorme núvol inoportú es va apoderar del cel. Després vam seguir dormint fins les 10. Vam esmorzar galetes, croissants de xocolata i sucs, i després d’això vam fer cau dins la tenda. Un cop plegada la tenda, lluitant contra el vent malèfic, vam començar a descendir la muntanya. La baixada fou molt engrescada, vam collir mores a “la casa d’en Serrallonga” per a fer melmelada i l’Arnau ens va ensenyar a reconèixer arbres com el faig, l’alzina, el roure i el castanyer.
Un cop a baix, vam deprimir-nos ja que els “domingueros” havien envaït tota la zona de picnic i bona part de bosc, embrutant-lo i malmetent-lo. Des de aquest text volem manifestar la nostre disconformitat amb aquest fet, hem de respectar els boscos si els volem seguir gaudint durant molts anys!
Branca de Trucs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *