Jamborinada 2017, la força per moure el món!


El passat 29 i 30 d’abril, tots els infants, joves i caps de l’Agrupament van dirigir-se cap a Tàrrega en motiu de la Jamborinada, la trobada d’Escoltes i Guies més gran que mai s’ha fet a Catalunya. En total va haver-hi unes 13.000 persones!

Van marxar en bus a les 8 del matí i, al arribar al lloc, fou l’hora de les inscripcions. Un cop estava tothom acreditat, els infants i joves van dirigir-se al lloc on haurien de dormir i plantaren les tendes.
Un cop acabaren la feina i fins l’hora de dinar, van tenir temps de visitar l’espai Fira on pogueren disfrutar d’una gran varietat de paradetes de diferents entitats i associacions les quals oferien tallers de tot tipus.

Després de dinar, i amb la panxa plena, cada branca va marxar a un racó de Tàrrega acompanyada de batucades, gegants, nans, gralles i timbals… on s’hi dugué a terme l’activitat de tarda, la qual consistia en fer coneixença amb el grup compost per la pròpia branca més dos branques de la mateixa edat, però de diferents agrupaments d’altres demarcacions.

A la nit, cada branca va fer una vetllada diferent. Els C/LL tingueren animació i concert, igual que els LL/D, que van gaudir d’un grup d’animació infantil i van ballar i gaudir durant una bona estona. Els R/nG van “petar-ho” amb el DJ Kotake, el seu personatge de la Jamborinada el qual va posar les cançons que ells i elles mateixos van enviar-li. Pel que fa a P/C, van estar en un altre lloc de Tàrrega ballant i passant-ho bé amb la resta d’agrupaments. Finalment, els i les Truc van fer un joc de nit: “Escoltes vs Zombies” per  una zona molt ampla de Tàrrega. Al finalitzar, van poder estar una estona més en un recinte amb música i festa.

Durant el matí de diumenge s’hi va dur a terme l’acte central on, tots i totes les assistents van poder veure els personatges i el desenllaç de l’eix d’animació de la Jamborinada. Després del manifest (aquí el podeu veure i llegir) i els parlaments protocolaris, els infants i joves van poder escoltar i viure en directe la cançó oficial de la Jamborinada! Al acabar l’acte central, tothom es dirigí a dinar, on un plat de paella d’arròs els esperava.

Finalment van tornar cap a La Canonja i es va donar per acabada aquesta trobada.

Que no se us oblidi mai; som la força per moure el món!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *