Sortida de LL/D a Tarragona


El passat dissabte 26 de novembre, els Llops i Daines van anar tot el dia a Tarragona. A les 9:30h es van trobar al Passeig de les Palmeres i, un cop hi van ser tots, es van dirigir a la Casa de la Festa. Allí van gaudir d’una visita guiada on els hi van explicar moltes coses sobre el seguici de Tarragona i els seus elements populars. Un cop feta la visita, els Llops i Daines van poder disfrutar de cada un dels elements del seguici popular de Tarragona i, sobretot, els van poder veure de ben a prop. Entre aquests elements, els que van impressionar més als infants van ser el Lleó i l’Àliga de Tarragona. Tot i així, també hi havia la Mulassa, la Víbria, els Nans…

lldtarragonacasafesta

Un cop visitada la Casa de la Festa, van esmorzar a les escales de la Catedral de Tarragona i, al acabar, van visitar l’Antiga Audiència de Tarragona on tenia una maqueta de la ciutat en època dels romans. Els caps van estar explicant als Llops i Daines què era cada cosa i ells i elles feren moltes preguntes.

I per fi havia arribat el moment més esperat per ells i elles. Tot i que no s’ho acabaven de creure fins que hi van arribar, van visitar la Colla Castellera dels Xiquets de Tarragona. Dins el seu local, feren un taller de castells on van aprendre totes les coses bàsiques que cal saber i, fins i tot, a pujar correctament tal i com ho fan els castellers i castelleres.

Al final de l’activitat, els Llops i Daines ja eren autèntics experts en castells i, amb això, estan més a prop d’aconseguir l’escut de la “Colla Castellera Minions de La Canonja”. Un cop finalitzada l’activitat, van agrair-li al Salva, el noi que els hi va fer el taller, amb un petit detall.

lldtarragonaxiquets

Després de dinar, els Llops i Daines van fer una dinàmica de reflexió que els caps els havien preparat i va ser tot un èxit. A partir d’un parell de contes van sortir unes reflexions molt bones!
Tot seguit, es van dividir en tres grups i feren un raid per la ciutat on, després de consultar molt el mapa i preguntar una mica als caps, arribaren al Xaloc, un dels caus de Tarragona.

Un cop davant del cau del Xaloc, van fer cau amb els Llops i Daines d’aquest on tant jocs de coneixença com dinàmiques per conèixer més l’altre cau s’hi van dur a terme. Després de l’hora dels adéus, es van acomiadar entre ells i elles i ja havia arribat l’hora on els pares i mares els havien vingut a buscar.

Bona feina Llops i Daines! Aviat aconseguireu l’escut de la colla!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *