Campaments conjunts.


9 dies de campaments, tot un repte. Els nens i nenes de l’Agrupament Escolta i Guia Bisbe Borràs vam anar de campaments a la Pobleta de Bellveí, a la Vall Fosca.
Durant aquests dies ens vam convertir en una tribu, anomenada Cankoo, que vivia al terreny d’acampada “El Flamisell”. Tanmateix, una amenaça va començar-nos a assetjar, i notàvem que alguna cosa ens volia fer fora d’aquell indret. Després d’investigar una mica vam tenir la sorpresa de descobrir que allò que ens assetjava era una Tibú, una empresa constructora, que volia construir un complex de luxe al nostre terreny. Finalment ens vam posar d’acord tota la tribu i vam redactar una carta a l’empresa Tibú explicant el valor que té la natura en tots els aspectes.
La nostra acció va tenir la seva recompensa, ja que a l’arribar a la Canonja novament, a la portada del diari sortia que Tibú havia tirat enrere el seu projecte constructor.
Van ser uns campaments carregats de moments inoblidables que ens van unir molt com a agrupament. Tant els més petits com els més grans van tornar a casa amb un somriure als llavis i moltes ganes de començar un nou curs ple de noves emocions.
Com a equip de caps estem molt satisfets de la feina feta durant aquests campaments que donen el punt i final a un curs marcat per l’aniversari del nostre cau.
Us volem donar les gràcies a totes aquelles persones que ens heu ajudat i col·laborat durant aquest 50è.
Moltes gràcies!!! 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *