Els trucs a Budapest.


Budapest, aquesta és la nostra última parada de l’interrail, estrangera clar, falta tornar a casa com a parada definitiva.

El primer dia vam estar molt tranquils i vam visitar poca cosa ja que al fer tanta calor (35 graus mínim i l’ambient sec) i ser dels últims dies, estàvem una mica esgotats.

Vam  anar a visitar un parc i per la tarda-nit vam donar un tomet per un dels carrers més principals, a demés és comercial, parlem del carrer Váci Utaca. Vam visitar força coses també entre elles la Princesita.

Dormim a la part de Pest on hem visitat una illa (Illa Margarita) que hi ha al mig del riu Danubi, el parlament i hem gaudit i ens hem relaxat en uns banys termals on hem estat com a reis. També hem visitat la part Buda, encara que no tenen res a veure, allí hi ha molts castells a visitar.
L’hotal està força bé, també te cuina i és maca però hi ha un problema, el nom del hostal és: Infinity Party. Pels que sabeu Anglès no cal dir res més però, traduït vol dir: Festa Infinita. Això significa que ahir a la nit vam tindre crits i música fins altes hores de la matinada. Però per la resta, està forá bé i hem estat a gust.
Així que, això és tot el que hem fet a la capital d’Hongria, per no perdre la costum, us deixem una foto.

Anem a preparar-nos que l’avió cap a Barcelona surt a les 20.00h ja us explicarem que tal l’arribada.

Atentament, els Trucs.


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *