Consell d’Agrupament 24 i 25 de novembre

Puntuals com sempre, a les 10 del dissabte sortíem direcció a Tàrrega, 200 km de carretera ens esperava.

A l’hora de dinar ja erem a Tàrrega, ens hem trobat un clima fred típic de la tardor-hivern de les terres lleidatanes. Hem dinat en una plaça que es diu la plaça del Carme i ens ben dinat ens hem anat a fer el café i a començar el Consell. El consell l’hem fet en un local d’entitats de Tàrrega.

En el consell hem fet una mica de formació/reciclatge, hem fet la revisió de les diferents unitats i actes que hem fet aquest any, i hem decidit com faríem les properes activitats, quines serien i les dates. Properament us informarem.

A l’hora de sopar hem fet el que hem pogut i després hem anat al Correfoc que feien els diables de Bell-Puig i de Cervera dins del marc de l’assamblea. Un petit concert de nit i a dormir. Tot i que alguns han allargat una mica més la nit i s’han vist obligats a dormir a terra perquè els hi han “robat” la motxilla (en realitat el problema és que l’havien mogut de lloc). Hem dormit en unes escoles de Tàrrega.

El diumenge al matí, ens hem aixecat i hem anat cap a l’assamblea, hem seguit tot el plenari i hem fet diferents contactes amb altres caps d’altres demarcacions i hem agafat idees per fer noves excursions i activitats. El plenari s’ha vist interromput per l’actuació de la colla castellera de Guissona que han fet dos pilars, ha estat espectacular.

Aquest any l’assamblea, sorprenentment, ha acabat abans del que estava previst i acompanyats per un grup de percussió hem anat fins el lloc del dinar. Ben dinat hem agafat el cotxe i hem tornat cap a la Bisbal.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *