Excursió a Cruïlles.

El cap de setmana del 10 i 11 de Novembre els R/NG vam realitzar una excursió amb bici a Cruïlles. Allà la Júlia ens va ensenyar a fer un ninot amb llana molt xulo i l’Enric va fer la nova mascota de ràngers, en BIZCOCHO!!!!! Per què aquest nom? Val més no preguntar!  Després vam protagonitzar un campionat de jugar a matar, on un equip va guanyar per golajada a l’altre. S’ha de dir que aquest equip va perdre amb molt d’honor.

Després d’un molt bon sopar vam fer el joc de nit. Aquí vam intentar conèixer-ns tots una mica més i creiem que ho vam aconseguir! Finalment un bona nit per assentar tots els caps i ja preparar-nos per anar a dormir!

Durant la nit, al votant del pavelló van succeïr una sèrie d’esdeveniments que van provocar que alguns de nosaltres ens despertèssim pensant que hi havia una bomba, o bé que entrava un cotxe, o algú,…

L’endemà ens vam despertar amb un molt bon esmorzar per agafar forces per poder arribar fins a Casavells on ens esperava una gran sardinada! Durant el trajecte de Cruïlles a Monells vam tenir un company de viatge, era un GOS! Tot i que era molt mañac, no ens feia gaire gràcia que ens seguís mentre anàvem amb bicicleta! Un cop a Casavells vam jugar a jocs diversos amb els llops i pioners mentre les olors de les sardines a la brasa començava a arribar.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *