Excursió a Santa Llúcia

No sé si és sort o què, però hem enganxat un cap de setmana esplèndid, ha fet un bon temps impressionant. Total que a les 12 ja erem al Cau, només erem quatre Caravel·les i dos Caps però amb moltes ganes de jugar i de passar-s’ho bé.

A les 12, hem agafat i cap amunt a Santa Llúcia, els que han vingut de bon principi a l’excursió tenen premi, un bombó que ens hem menjat pel camí. Per cert en dues hores ens hem plantat a dalt a Santa Llúcia, l’hem fet xino xano el camí. Un cop a Santa Llúcia hem dinat i hem començat l’activitat de tarda.

Hem fet el primer concurs de catapultes de Santa Llúcia, hi ha hagut molta rivalitat. Els equips s’han esforçat molt tallant troncs d’arbres morts, i buscant pals per fer una bona catapulta. Però al final no hi ha hagut color, tot i que en les proves la nostra catapulta feia llufa, quan a tocat l’hora de competir ha tret el millor d’ella mateixa i hem arrassat!!! Jejejeje!!!!

Després del concurs, que hem guanyat de carrer, jejejeje, hem anat a coure castanyes i hem fet un bon berenar. I l’espai que queda entre el berenar i el sopar, hem cantat cançons del cançoner que ha preparat la Cristina, hem ballat tots els balls que ens sabíem i hem jugat a l’Indiu, tot i que aquí l’Albert si ha jugat el física, i sinó mireu les fotos.

Cap a les 9 arribaven el pioner i la Caravel·la amb la guitarruki i ens hem posat a sopar carn a la brassa, pà amb tomaquet,… impressionant!!!! Després de sopar hem tornat a treure el cançoner i aquest cop guitarruki en mà hem cantat com uns bons kumbaiàs. Una hora imatge rascant la guitarra, quina canya!!!

A quarts d’una anavem a dormir, hem fet un bona nit molt bonic tret de la pàgina de joscout i després hem explicat alguna història de por, però ha fet més riure que por.

Al matí ens hem aixecat a les 8 del matí, a ritme de Mika, hem esmorzat i a les 9.30 hem començat a caminar cap a Casavells passant per Sant Pol i la Bisbal. A les 12.45 arribavem a Casavells on ens esperava una bona sardinada.

Hem caminat entre tots dos dies potser una vintena de kilòmetres, però ens ho hem passat molt bé.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *