Excursió a girona

Dissabte dia 3 de novembre a tres quarts de nou del matí ens vam trobar la unitat de llops i daines a l’estació de trens de Flaça per agafar el tren en direcció a Girona.

Un cop a girona ens vam dirigir cap a la Plaça del vi per tal de dividir els nens en grup i que fessin una gimfoto tot visitant els llocs més emblamatics i populars de la ciutat com ara la catedral, el punt de trobada, fer el petó el cul de la lleona per tal de complir amb la tradició que segons la llegenda si li fas el petó un dia altre tornaràs a Girona, el pont de l’arquitecte Gustave Effiel i un llarg etcetra.

Un cop acabada la gimfoto vam anar a dinar a una plaça molt acollidora on després de dinar vam jugar tots plagats alguns jocs molt divertits.

Ja vora les cinc de la tarda vam agafar tot el que portavem i ens vam dirigir-nos cap a la devesa a fer una passejada per fires en la qual els nens van aprofitar per pujar alguna que altre atracció en la qual es van divertir molt.

Un cop acabades totes les activitats que haviem de fer vam tornar cap a l’estació i amb el temps ven justet vam agafar el tren i degut a que no hi havia sients perquè hi havia molta gent ens vam assentar els passadissos fins arribar a Flaçà. Un cop allà ens vam dispersar i cadascú se’n va anar cap a casa.

Degut a un fallo tecnic amb la camera digital vam haver de fer les fotos amb cameres tradicionals i estem esperant que ens les revelin per tal de penjar-les a la web.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *