Obrim PREINSCRIPCIONS! 2021-2022

 
 
 
Benvolgudes famílies, ja està a punt de començar el nou curs 2021-2022! Per això, hem preparat un formulari de PREINSCRIPCIONS per tal de saber quins nens i nenes continuaran aquest curs vinent al cau, i quants n’hi haurà de nous.
Aquest formulari és el pas previ a les inscripcions, i per tant es prendrà com a prioritària la participació de les persones que han fet el formulari.

ASPECTES IMPORTANTS A TENIR EN COMPTE:

– La preinscripció és el pas previ a les inscripcions. Ser actual membre del cau no assegura la plaça si no es fa la preinscripció. Per tant, si algú que ja n’és membre no contesta el formulari, interpretarem que l’any que ve no continua (POT PERDRE LA PLAÇA).
 
– En cas de voler preinscriure dos o més infants, caldrà omplir el formulari tantes vegades com infants preinscriviu.
 
– Per als infants i joves NOUS, preinscriure’s NO assegura una plaça. 
 
– Finalment, com veureu al formulari, demanem qui vol fer comanda de dessuadores. Aquest curs les dessuadores s’hauran de demanar mitjançant aquest mateix formulari i les repartirem el dia de les inscripcions. Així ens assegurem que a tothom li arriben i es poden abonar al mateix moment.
 
 
La data límit és el dia 31 d’agost de 2021.
 
Trobareu el formulari clicant aquest link:  

Post Author: nostradonadeltura