[PiCs] Fires de Girona

Aquest passat dissabte 24 d’octubre vam anar a passar el dia a Girona, aprofitant que hi havia les Fires de Sant Narcís. 

Com que els Pioners i Caravel·les tenim l’objectiu de recaptar diners pel nostre projecte, el divendres ens vam dedicar a fer unes galetes (boníssimes, per cert!) i les vam vendre a Girona! Estem MOLT contents i contentes, ja que es van vendre totes amb molt d’èxit, i això que portàvem un cistell ben ple! Els nens i nenes s’ho van currar molt, ja que mentre venien galetes també jugaven al joc de l’intercanvi. Començant amb un encenedor, van anar intercanviant els objectes fins aconseguir unes neules i polvorons de Nadal i un formatge boníssim que vam compartir a l’hora de dinar. Després de dinar vam anar a fer un super berenar i a fer una volta a les fires, juntament amb els Trucs!

Cal dir que estem molt orgulloses de la feina que van fer, ja que s’hi van implicar molt, tant en la venda de galetes com en el joc! Aquests esforços seran ben recompensats 🙂

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *