[LL/D] Excursió en busca de Geocachings!

El dia 30/11/13 els Llops i Daines vam emprendre una aventura en la busca d\’uns petits tresors, els Geocachings! 

Ens dirigiem a la recerca d\’un geocaching que es troba a l’ermita de Santa Cristina de Corçà. Just abans de dinar, va començar a fer mal temps i se’ns va posar a ploure, però això no ens va aturar, així que vam anar a Monells a buscar-ne un altre i a aixoplugar-nos de la pluja per poder menjar tots junts!

Després de dinar va fer un bon xàfec, però als nostres Llops i Daines els encanta mullar-se i no en van perdre l’oportunitat. Un cop va parar de ploure ens vam posar en marxa per tornar a la Bisbal, on vam trobar un altre Geocaching al Pont Vell!

ESPEREM TROBAR-NE MOLTS MÉS!

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *