[LL/D] Cau preparació Festa del Pas!

Aquest va ser el segon cau que vam fer i el vam dedicar a preparar tots els regals per intercanviar-nos a la cerimònia de la Festa del Pas. Com cada any, els nens i nenes que entren nous a l’Agrupament construeixen un regal cap als nens i nenes que pertanyen en el grup en el qual formaran part durant tot l’any, expressant el que senten i la il·lusió que tenen per formar part de l’Agrupament. Per altra banda, els infants que ja estaven a l’Agrupament fan un regal de benvinguda als nous que entren!

Aleshores, ens vam dividir en dos grups segons: els que arribavan nous i els que ja portaven un o dos anys a la unitat. Aixi, ens vam posar mans a la feina i vam dedicar tot aquell cau exclusivament a fer els petits detalls en relació al cau i als valors de l’escoltisme que els nens i nenes volien transmetre als seus nous i antics companys.

Va ser molt interessant compartir les idees tant originals que sorgien, així com posar-se d’acord per elaborar un producte conjuntament. 

 EL RESULTAT VA SER FANTÀSTIC!

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *