[C/LL] Anem a buscar papibous!

Al principi aquest cau va començar amb una batalla de jocs a la Font de l’Arbre. 

Vam començar amb el Pichi, però no el de xutar una pilota no!! nosaltres som més professionals, jugavem amb un bat de béisbol!!! I cal dir que gairbé l’encertaven més els nens i nenes que les caps… Tot seguit vam jugar al Roba Pilotes.

Però… la diversió va començar quan, poc abans de marxar, vam anar al riu a buscar papibous! Alguns es descalçaven per poder-los agafar millor des de dins l’aigua, d’altres s’hi tiraven directament amb sabates, d’altres agafaven aigua, terra i papibous (així s’asseguraven d’haver-ne agafat algun) i finalment… bueno, no us expliquem el final i us deixem veure les fotos, de ben segur que riureu molt!

Només cal afegir un…

SEMPRE A PUNT!!

 

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *