[C/LL] Visitem el Mossos d’Esquadra

Aquest cau vam decidir anar a conèixer els Mossos d’Esquadra de la Bisbal d’Empordà!

Quan vam arribar a l’edifici dels Mossos, la Beni (la mare d’una cap, la Cristina) ja ens esperava. Ella ens va fer una visita per totes les sales i ens va explicar el funcionament de tot. A continuació ens va ensenyar on fan les reunions els policies abans de sortir a fer un servei, on es vesteixen, les gorres que porten i la sala d’investigació científica, és a dir, on detecten les empremtes, entre d’altres coses. En aquesta sala ens va fer una demostració amb la mà d’una llúdriga de com troben les empremptes que inicialment no es veuen en un vidre, i les vam mirar amb la lupa.

Tot seguit vàrem anar a visitar la “presó” i la sala de reconeixement, on vam riure una bona estona. La Cristina i la Mariona es van posar a la sala de detinguts i detingudes i tots nosaltres a l’altre cantó. Elles no ens veien, però nosaltres sí que les veiem a elles, i no podíem parar de riure, ja que es pensaven que estaven davant d’un mirall i no paraven de fer tonteries! Vam acabar fent-nos ganyotes tots els uns als altres. 

Després de fer-nos mil preguntes i solucionar tots els dubtes, vam anar al pàrquing, on ens va ensenyar el cotxe oficial dels mossos, la furgoneta i els cotxes dels mossos que van de secreta, camuflats. Vam tocar les sirenes i fins i tot vam pujar TOTS a dins el cotxe!!!! 

Finalment, ens vam emportar un record de la visita, amb l’ajuda de tinta vam pintar les nostres empremtes en un full!

Un cau mooooolt interessant i ens ho vam passar molt bé!!!

 

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *