[C/LL] Cau

Aquest cau el vàrem dedicar a riure i a córrer una estona. Vam fer una espècie de gimcana, és a dir, teníem una sèrie de jocs a dins un got, i cada cop que escollíem un paperet ens tocava fer un joc. Però hi havia una norma molt important, si volíem arribar a fer el GRAN JOC final, havíem de jugar a tots els altres de manera neta, respectuosa i sense barallar-nos ni fent males cares. 

Com podeu veure, en aquestes fotos queda reflectit com ens vàrem passar les dues hores riguent! Que si la prova de fer “titits”, el “Shit”, la de l’aro (que finalment es va trencar…), i moltes proves més! 

I, per acabar, la prova final consistia en menjar-nos el màxim de llaminadures que poguéssim, que estaven penjades d’un cordill, i sense ajudar-nos amb les mans. Cal dir que les caps no ajudàvem gaire a que se les poguéssin menjar, però tot i així, saltant amunt i fent l’impossible per aconseguir-les se les van acabar totes!

Com sempre, un cau ben entretingut i ple de rialles!

 

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

28 − 18 =