Dissabte 5 de novembre: Fires de Girona!

El passat 5 de novembre, totes les unitats de l’Agrupament vam anar d’excursió cap a Girona on allà ens esperaven les Fires! Vam quedar al Camp de Futbol Vell abans de les 10h del matí.

Malgrat que el temps no va acompanyar gaire, no vam parar ni un moment! Un cop vam arribar a Girona vam esmorzar tots plegats i, durant tot el matí, les unitats ens vam dividir per a realitzar diverses activitats per Girona.

Els R/NG els vam separar en tres subgrups diferents i els hi vam donar un full on constaven quin tipus de fotos haurien de fer al llarg de la “Ginfoto”, una gimcama que consisteix en anar fent unes fotos determinades i en que, segons el tipus de fotos, és una puntuació o una altra. Cal dir que van fer molt bona feina i s’hi van esforçar molt!

Després de dinar vam anar cap a la zona on hi havia les atraccions, això sí, va ser una llàstima que plogués i fes tan mal temps, perque això va fer que algunes atraccions fóssin tancades! Però res ens va impedir que gaudíssim d’atraccions com l’Ala Delta o el Mr. Bean, entre d’altres. Finalment, un cop la majoria de nosaltres vam pujar a dues atraccions, vam trobar-nos tots junts cap al punt de sortida on ens vindria a recollir l’autocar! Es va notar el nostre cansament a la tornada, ja que molts de nosaltres no vam poder evitar adormir-nos!

Com cada any, va ser una gran sortida! Això sí, esperem que l’any que ve el temps ens acompanyi!

 

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *