Sortida a Fires de Girona (Llops i Daines)

Aquest dissabte 5 de novembre, finalment vam poder anar tot l’agrupament a Fires de Girona. Al principi semblava que el temps no ens acompanyaria gaire, però va aguantar!

Al arribar a Girona vam anar a esmorzar a la Rambla, i al acabar ens vam separar les diferents unitats per fer les respectives gimcanes. Els Llops i Daines vam rebre una carta de la Majordoma, on ens demanava que trobéssim la recepta de tres tipus de panellets, ja que les havia perdut i no era capaç de recordar-la.

Durant tot el matí vam recórrer TOT Girona per poder respondre unes qüestions que hi havia a la carta de la Majordoma. Unes de les preguntes eren: Qui és l’alcalde de Girona?, explicar la llegenda de les Mosques de Sant Narcís, Quants agrupaments hi ha a Girona? I de quin color tenen el foulard?, Quina és la plaça més petita del món?… Totes aquestes preguntes les vam poder resoldre preguntant a diverses persones de Girona. També vam anar a visitar a la Majordoma al Passeig arqueològic.

Un cop vam tenir totes les preguntes resoltes, totes les llegendes apreses i ja ens coneixíem la part vella de Girona a la perfecció, vam anar a la Plaça del Vi a dinar amb la resta de l’Agrupament.

A la tarda vam anar tots junts cap a fires. Al arribar-hi, moltes de les atraccions estaven tancades, però després de donar una volta i mirar-nos totes les atraccions les van obrir. Semblava que ens estiguessin esperant a nosaltres. Vam pujar a l’Ala Delta, al Ratón Vacilón, al Mister Been i als Ràpids. I ens vam trobar uns altres agrupaments escoltes que també anaven a fires.

Finalment, després d’un dia una mica passat per aigua però ben mogut i super divertit , vam anar a buscar l’autobús per tornar cap a la Bisbal.

PD: Us hem adjuntat la carta de la Majordoma i les preguntes que ens van ajudar a conèixer més Girona!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *