Dissabte 8 d’octubre: Primer dia de Cau!

Ja fa gairebé tres setmanes que la unitat de Ràngers i Noies Guies vam iniciar el curs del cau.

I com va anar? Què vam fer?

Podem dir que van ser dues hores molt completes, ja que vam realitzar un munt de coses.

Primerament, vam reunir-nos tot el grup; els nens i nenes amb els/les caps i premonitors de la unitat corresponents. En total som 22 nens i nenes i 5 caps i premonitors. Seguidament, per tal d’introduir-nos i conéixe’ns més, vam jugar a vàries partides del pistoler (una persona es col·loca al mig de la rotllana i va rodant fins que assenyala a algú i llavors, les dues persones que té al costat s’han de dir el nom i la persona que ho diu primer guanya i l’altra queda eliminada, i així succesivament.)

Un cop fet això vam explicar el projecte del 1r trimestre, que és participar en un concurs en el qual els/les participants són ells/es i l’objectiu que tenen és anar superant les diverses proves que aniran realitzant al llarg del trimestre fins a arribar a el Gran Concurs, que tindrà lloc al Campament d’Hivern. 

Un cop ja ens teníem tots ben vistos/es i ja coneixíem el que aniríem treballant al cau durant el 1r trimestre del curs, vam fer un joc de coneixença una mica més proper, ja que cadascú havia de respondre individualment 10 preguntes sobre ell/a mateix/a i després, mentre teníen els ulls tancats, els/les caps havíem d’intercanviar les respostes de cadascú per tal que descobríssin qui era la persona misteriosa que els hi havia tocat. Les qüestions que van respondre són les següents:

 • Quants anys portes al cau?
 • Què faries amb 1 milió d’euros?  
 • Quants anys portes al cau?
 • Quina és la teva pel•lícula preferida?
 • Quin és el teu color preferit?
 • Quin és el teu menjar preferit?
 • Quin llibre tens a la tauleta de nit?
 • Quina és la última pel•lícula que has vist al cinema?
 • Quins són els teus hobbies (passatemps)?
 • Mar o muntanya?
 • Dolç o salat?

Un cop vam aconseguir esbrinar i conèixer més coses dels altres nens i nenes del grup, vam separar els nens i nenes en tres grups:

Els nous d\’aquest any

– Els nens/es que han passat a R/NG aquest any

– Els nens/es que ja pertanyien a la unitat.

Cada grup havia de fer un regal als altres dos grups per a la Festa del Pas, ja sigui com a símbol de benvinguda a la unitat o com a símbol d’acolliment a la unitat. Finalment, un cop vam acabar de fer els regals, vam recollir el cau!

Tots els regals van quedar molt i molt bé i a tothom li van agradar molt!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *