Primer dia de Cau!

El dissabte dia 2 d’octubre del 2010 va ser el primer dia de cau dels Ràngers i Noies Guia! 

De fet, ja teníem força ganes de tornar-nos a veure les cares tots i totes, ja que havien passat molts dies des de l’últim cau.

Aquest any, els Ràngers i les Noies Guia venen a menjar-se el món.

La unitat de Ràngers aquest any ha incrementat, ja que som un grup de 16 persones: La Marta, l’Eduard, la Núria, la Lisanne, l’Arnau, la Carme, la Maria, en Guillem, l’Anna, la Mar, la Judit, l’Aida, en Roger, la Laia, la Violeta i l’Eudald.

Pel que fa als caps, també hem fet un canvi, ja que aquest any les caps de Ràngers i Noies Guies som: la Laura, la Núria i la Gemma.

Com que tots nosaltres ja ens coneixem des de fa uns anys (alguns més que altres) vam realitzar un Cau per resituar-nos i per recordar-nos dels nostres companys i companyes. Vam explicar (una mica per sobre) algunes normes de funcionament de la unitat i després vam fer diversos jocs de coneixença per tal de recordar-nos de tots els noms, com ara “el pistoler”. També vam fer “el joc dels sorolls”, on cadascú s’identificava amb un so determinat, vam jugar al “cuc de roda de noms”, “el salta foulards” i vam al “Tot s’hi val” (per perdre una mica la por)

Així doncs, de 16h a 18h vam aprofitar per tornar a establir l’ambient de grup i de reforçar-lo, ja que amb la pujada dels Llops i Daines a la unitat, era totalment necessari crear un bon clima de grup. En definitiva, el primer dia de cau va ser per a retrobar-nos i per conéixe’ns encara molt millor!

Esperem tenir un molt bon curs aquest any!

Cada dia, pas a pas… fent camí.

Ràngers i Noies Guies.

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *