Cau 9 d’octubre.

El dissabte dia 9 d’octubre vam fer el nostre segon cau de 16h a 18h.

A diferència del cau anterior, aquest dissabte vam pujar al cau i vam parlar sobre la planificació dels trimestres. Vam realitzar les patrulles, que són les següents:

1a patrulla: Els Xitxarel·los

2a patrulla: Els Staks

3a patrulla: Els Wasangots 

(aquests noms, van ser triats per ells/es!)

Els nens i nenes van elaborar una pluja d’idees sobre tot allò que els hi agradaria fer aquest any/trimestre. Mentrestant, les caps vam elaborar un calendari on, cada vegada que els nens i nenes venien havien d’indicar-ho amb un gumet (verd o vermell). D’aquesta manera, ells/es mateixos/es veuran el seu compromís, on a final de cada trimestre tindran algun que altre obsequi pel seu esforç i el seu compromís..

Un cop van acabar de pensar sobre les activitats i eixos d’animació que es podien fer durant el curs, les vam posar en comú.La veritat és que la majoria d’ells/es tenen ganes de fer excursions, sortides, aventures, supervivència, teatre i algun intercanvi amb un altre agrupament. Les caps vam trobar que se’ls hi havien acudit molt bones idees, ja que els Ràngers i Noies Guies tenen molta imaginació i saben concentrar-se (no sempre, eh?!).

Després d’això, ens vam fer les nostres primeres fotos de grup! Hem quedat estupendos i estupendes!

També, vam estat parlant del campament d’hivern, comentant on els hi agradaria anar i què els motivaria més…

Cap a les 17h, un cop vam anotar totes les propostes, vam anar a jugar una estoneta al “Pi” a baix tots plegats i ens ho vam passar d’allò més bé.

Cada dia, pas a pas… fent camí.

 Ràngers i Noies Guies.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *