Cau 30 d’octubre (Fires de Girona)

El dissabte 30 d’octubre a les 10h del matí, l’Agrupament Escolta Les Gavarres va quedar al Camp de Futbol Vell per anar cap a Girona amb l’autocar.

Se’ns va fer un viatge força ràpid!

Un cop vam arribar, vam anar a seure per esmorzar prop dels jutjats i després, els Ràngers i Noies Guies els hi vam explicar què havien de fer com a activitat de matí: el Geocaching. Amb dos GPS, els llocs on havien d’anar (catxés) i uns quants mapes de Girona van començar la recerca del Geocaching. Per mala sort, no van aconseguir trobar-ne cap, però ja anirem dominant el tema de mica en mica! (Buscar objectes amagats no és gens fàcil)

Vam anar a dinar a Fontajau, just davant de les Fires i, cap a les 16h vam entrar a la Devesa, on les atraccions ens esperàven.

L’Aladelta, El Mr. Bean, Les cadiretes voladores, l’inversion, la selva.. vam pujar a un munt d’atraccions i.. MOLTA ADRENALINA! Va ser molt divertit i ens ho vam passar molt bé, tot i que hi havia atraccions que feien una por!

Cap a les 18h ja teníem gana, i vam comprar un enorme cotó de sucre per a tots. Amb menys de 5 minuts en el vam acabar tots/es (som tan golafres!)

Finalment, vam anar cap al lloc de sortida de l’Autocar perquè ja era hora de tornar cap a la Bisbal.

Va ser un dissabte molt llarg i actiu on vam poder gaudir d’un gran dia per Girona!

Cada dia, pas a pas… fent camí.

 Ràngers i Noies Guies.

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *