Actes 30è aniversari

Finalment va arribar el dia 26 de març i vam inaugurar l’exposició de fotografies amb una selecció d’aquests 30 anys i també algun plafó dedicat als origens de l’agrupament actual A.E. Les Gavarres. Com es pot trobar a la història del nostre agrupament els nostres origens son l’Agrupament Escolta Sant Martí l’any 1959 i el Santa Maria, un per nois i l’altre per noies. Desprès amb un moment on tots dos agrupaments tanquen per diferents motius hi ha un grup de persones que segueixen agrupats amb el nom de SEFC, on alguns d’aquests van esser cofundadors del nostre agrupament. 

A continuació us deixem un recull de fotografies de la preparació de l’exposició, un video de la inaguració de l’exposició i uns vídeos d’entrevistes on es recullen un seguit d’anecdotes. 

Com hem anat dient en els diferents actes que hem realitzat volem agrair a tota la gent que ha fet possible aquests 30 anys, els que en faran possibles molts més i també totes les col·laboracions que hem anat tenint per organitzar tots els actes d’aquest 30è aniversari. 

També us deixem un enllaç d’un video editat i gravat per la gent de Bisbal.tv http://www.labisbal.tv/inauguracio-exposicio-fotografica-30-agrupament-escolta-les-gavarres/

Com sempre anem dient Sempre A Punt i seguirem augmentant la nostre família.

 

30 aniversari part 1
30 aniversari part 2

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *