Cau 22 maig, un cau… refrescant?

Els Llops i Daines com que amb la seva mirada i pensament ja parlaven i es veia que tenien calor, les caps (per art de màgia) vam aparèixer al cau vestidetes amb roba per anar a la platja però alto! aquest cop no anàvem a la platja, no. Vam anar, tots junts, a la font de l’arbre.
un cop allà, vam fer diferents jocs on l’aigua era la gran protagonista.

Vam fer diferents relleus, des d’anar passant l’esponja i l’últim l’havia d’escórrer, jugar el pistoler (per presentar-nos als dos nens que aquest dissabte ens van acompanyar al llarg del cau), jugar a la bomba amb globus d’aigua, posar-nos per parelles i passar-nos un globus d’aigua i intentar que no es peti, entre molts d’altres.

i finalment, com que els llops i daines es van portar tant bé i les caps vam veure que no havien quedat prou molls, vam agafar els nens per sorpresa i au! guerra de globus d’aigua!

 

aviat podreu veure les fotos!

 

p.d.: LLOPS I DAINES… LA GUERRA D’AIGUA NO HA ACABAT AQUÍ, TORNAREM! 😉

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *