40è Aniversari Palamosi Trobada LL/D i R/NG

Aquest cap de setmana desprès d’un sant jordi d’allò més emocionant la unitat de llops i daines i la de rangers i noies guia ens hem encaminat cap a Palamós per assistir a la celebració del 40e aniversari del palamosí i assistir a les olimpiades representant els llops a USA i el ràngers a la INdia!!!

 Val a dir que al arribar va costar una miqueta arrencar les presentacions però un cop trencat el gel ja es van iniciar les relacions. 

El mati de dissabte el vam dedicar basicament a muntar les tendes i fer una mica d’instal·lació i tenir la primera presa de contacte amb les unitats d’altres agrupaments.

A la tarda i desprès de l’encesa del paveter els diferents equips amb representants de tots els paisos vam realitzar les diferents proves de les olimpiades.Les proves consistien en el següent:

Una prova era el llençament de pinyol d’oliva, una altre la lluita escolta, també hi havia el salt de foulards, corre amb els peus lligats i llençament d’ou.

Val a dir que els rangers del nostre agrupament van dominar la prova del salt de foulards a la perfecció establint un nou record mundial!!!!  Al final els EUA es van emportar una medalla i la India dues les quals tenim exposades a la vitrina del cau!!!

Ja de fosc i desprès d’un dia amb una calor bestial vam sopar i vam realitzar una vetllada amb la demostració de cadascuna de les danses dels diferents països, desprès vam realitzar uns joc, vam tenir una demostració de telepatia i una historia de suspens!!!!!

ja l’endemà vam realitzar la cerimonia de clausura i ens vam despedir en un mar de llagrimes dels lligams establerts amb els rangers i llops de palamos i els llops de la claca.

Ha estat un cap de setmana d’allò més divertit i esperem poder repetir una altre vegada!!!!

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *