Diada del pensament

Aquest dissabte dia 13 de març i desprès de la setmana més caòtica de l’any degut a la nevada en la qual molts dels nens del cau van estar sense llum ni telèfon uns quants dies tot el nostre agrupament no n’havia tingut prou amb la neu que teníem que em marxat cap a Sant Pau de Seguries per celebrar la diada del pensament.

Ens hem reunit al costat de la deixalleria municipal i tots juntets amb l’autobús ens hem encaminat cap a la casa de colònies. Al cap d’una hora i mitja hem arribat a la Llar. Ens hem instal·lat i un cop equipats amb el que portàvem hem realitzat una guerra de neu!!!

Desprès de dinar hem tingut una visita molt important, ens ha visitat el senyor Baden Powell i ha demanat al nostre equip de detectius a veure si el podíem ajudar a localitzar una chiruca, el seu barret i la seva camisa, ja que ho havia perdut en el viatge.

De seguida els nostres tres equips de detectius s’han començat a moure i a superar prova per anar aconseguint les pistes necessàries per a trobar cadascun dels equips un objecte diferent. En una prova aconseguien les coordenades del mapa, en una altre trossos del mapa. Finalment els nostres detectius han aconseguit trobar-ho tot i un cop vestit el Sr. Powell hem recuperat forces tot berenant.

Un cop hem tingut tots les piles carregades ens hem dividit per unitats i hem realitzat diferents tallers. Els llops i daines han realitzat un cap de turc, els ràngers i les noies guia han fet papiroflèxia i han aconseguit fer una flor i els grans de l’agrupament els pioners s’han endinsat en el món del llenguatge dels signes.

Cal dir que mentre tots nosaltres estàvem fent els tallers la chef del cau i el seu pinxe ens han preparat un sopar per llepar-nos els dits, un plat de sopa calenta i salsitxes amb tomàquet.

Un cop sopats tocava sortir al carrer per a realitzar el joc de nit però degut a la fred i el gel que hi havia a terra hem hagut de realitzar algun canvi i al final hem jugat al pardal (variant de la sardina, perquè es comença per dalt) i a la sardina a dins de la casa.

Després del joc de nit ens hem tornat a dividir per unitats i cadascuna ha realitzat el seu bona nit. Els llops han llegit un conte anomenat “El preu del fum”, els ràngers han llegit un text anomenat “Una tassa de brou” hi han obert un petit debat sobre els prejudicis i els pioners han fet la seva reflexió sobre el text “Assemblea a la fusteria” i tots cap a dormir.

L’endemà al matí hem esmorzat un bon got de llet i un tros de coca dolça i em fet el bon dia per a despertar-nos tot jugant a l’STOP, la balena i a les tasses.

Desprès ho hem preparat tot per el dinar de germanor amb els pares.

Just abans de començar a plegar veles hem realitzat una rotllana i hem cantat i ballat l’hora dels adéus sense deixar-nos cap estrofa i amb molt pocs problemes de coordinació.

Finalment agrair a en Jordi i l’Empar per venir a fer-nos d’intendents, a tots els pares que malgrat les complicacions de la setmana han fet acte de presencia i a tots els nens que han fet que ens ho hàgim passat d’allò més bé.

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *