Excursió a Ulldeter!

Després de caminar una estoneta fins el refugi d’Ulldeter hem començat a jugar amb la neu. Allà hem fet varies baixades amb trineu. La veritat és que ens ho hem passat molt bé!!!!  Llavors hem acabat d’arribar fins a Ulldeter i allà hem intentat fent un inglú, però no ha acabat d’anar del tot bé!!! Després de dinar, per sorpresa meva m’han portat un pastís fins allà dalt per poder bufar les espelmes.

 Si algú vol afegir alguna cosa més, que ho faci!

___________________________________________________________________

Una excursió divertida, moguda i molt profitosa! 🙂

Ens hem aixecat cap a les 6 del matí i ens hem equipat amb tot el que necessitàvem per anar a la neu, això sí, alguns de nosaltres hem anat a fer un bon esmorzar i un bon cafè abans de marxar per tal de carregar les piles. Un cop ens hem trobat tots/es, ens hem repartit amb els cotxes de l’Eva i en Martí i cap a l’aventura!
Quanta neu, quines muntanyes més increïbles que hi havia, era fantàstic. Quan hem arribat a Vallter 2000 ens hem posat a caminar en direcció a Ulldeter, tot parant al refugi. Allà hem jugar amb els trineus i vam esmorzar una mica i al cap d’una estona ens hem dirigir cap al naixement del Ter, que es trobava tapat de neu.

Ens hem llençat cap a les baixades més grans que trobàvem, ens hem rebolcat a la neu i alguns n’hem menjat força!

També, hem intentat fer un iglú (tot i que ha fracassat) i ens hem tombat al sol i mentrestant altres encara jugaven amb els trineus i amb les baixades.

Ens hem menjat els entrepans del dinar i sorpresa! Un pastisset d’aniversari ha aparegut per l’Eva Roldós, ja que pocs dies abans va ser el seu aniversari i calia celebrar-ho! Vinga menjar! 🙂

Més tard, quan ja es feia l’hora de marxar, hem baixat la neu saltant, rodolant, i de cul! Més divertit impossible! 🙂

Ens hem canviat i cap al cotxe en direcció Girona i/o la Bisbal!

En definitiva, ha sigut una excursió perfecte i amb un grup també perfecte..quan ho repetim?

 

Núria. 

 

 

Post Author: lesgavarres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *